Loyaal

Hondentraining

Over mij

Ik ben Mindy Vesterink gecertificeerd hondentrainer, kynologisch instructeur A.B.A gevorderd (A.B.A staat voor Algemene Basis Africhting) en instructeur neuswerk.

Toen ik met mijn eigen Duitse herder Nero gehoorzaamheidscursussen ging volgen ben ik me steeds verder gaan verdiepen in o.a verschillende trainingstechnieken, lichaamstaal van de hond, hoe denkt en leert de hond, de trainbaarheid van verschillende rassen en ben ik de A.B.A kynologisch 

instructeurs en instructeur neuswerk opleidingen gaan volgen bij Tinley Academie waar de opleidingen zijn erkend door Raad van Beheer.

Doordat ik me ging verdiepen begreep ik mijn hond beter en kreeg ik inzicht om hem op een positieve wijze te kunnen trainen tot een gehoorzame hond.

Wat me hiervan het meest is bijgebleven is dat je een hond niet alleen iets af kunt leren maar nog belangrijker is dat je hem aanleert wat dan wel de bedoeling is.

Dit alles begon ik zo leuk te vinden dat ik hier mijn werk van wilde maken om zo ook andere mensen te kunnen helpen met het trainen van hun hond. Inmiddels heb ik al vele hondeneigenaren kunnen helpen met het trainen van hun hond en hun band mogen versterken.

In de toekomst zal ik mij blijven scholen om mijn kennis te behouden en te verbreden.

Deelgenomen aan:

 • STSK9 online university by Nino Drowaert:
  * Heeling styles
  * Puppy UNI 2.0
 • NHBO hondentrainer (Certificaat)
 • NHBO hondencoach (Certificaat)
 • Tinley EHBO bij honden (Certificaat)
 • Tinley ABA kynologisch instructeur (Gediplomeerd)
 • Tinley Neuswerk instructeur (Certificaat)
 • Tinley honden in de puberteit (Certificaat)

Loyaal Hondentraining  - Eerlijk, Oprecht en Betrouwbaar -

© Loyaal Hondentraining / alle rechten voorbehouden
Gerealiseerd doorBCWebdesign / Monique's Webdesign, 2023